'ανεκτίμητη αξία το να παρουσιάζουμε ζωντανά τη δουλειά μας..' | COUNTOWN























Πως βλέπετε την μουσική ''κατάσταση'' στη χώρα μας; Υπάρχει ελπίδα;
CT: Η κατάσταση της μουσικής στη χώρα μας έχει πολλές μορφές,
αλλά θα στις εκφράσω σε δυο πτυχές...
είναι η μουσική "προϊόν ξεκάθαρο " που βασίζεται στα ξένα δεδομένα της μόδας κι ακολουθούνται αργά η γρήγορα και εδώ ! Είναι αρκετά μη ποιοτική αυτή της η πτυχή σε πλειοψηφία, αλλά μπορεί να βρεις και κάτι πολλές φορές που να αξίζει , κατά βάση έχει στόχο κάθε άνθρωπο σαν ακροατή 
και έχει εύκολη πρόσβαση στο ραδιόφωνο και τα media , ουδέτερη για μας !
Η άλλη πτυχή της είναι η πιο αληθινή και γεμάτη αισθήματα βιώματα εμπειρίες σε άμεση επαφή με τον καλλιτέχνη μουσική , ονόμασε την όπως θέλεις , rock, funk, post, trap, metal, rap, jazz, soul, οτιδήποτε που έχουν πολλά να πουν για την αγάπη, τον έρωτα, το μίσος ,την κοινωνία, την ζωή,
σε κάνουν να χορέψεις να εκτονωθείς να ξεχάσεις και γενικότερα εκφράζει τις ανησυχίες του καθενός !  Πιστεύουμε πως υπάρχει πάντα ελπίδα αλλά εξαρτάται από το τι ζητάει ο καθένας και κατά πόσο θα δοθεί σε αυτό που κάνει για να έχει το αποτέλεσμα που επιζητεί !!


Με αφορμή την δημιουργία των COUNTOWN θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια...
Τι γεύση άφησαν σε σας αλλά και στο κοινό σας, οι πρώτες σας live «επαφές»?
CT: Από το καλημέρα της μπάντας μας στο πρώτο μας ζωντανό γεγονός στην Αρχιτεκτονική στο γκάζι , ένα υπέροχο χώρο , είχαμε φοβερή ανταπόκριση από το κοινό που είχε μαζευτεί γύρω στα 200 άτομα ! Άτομα από κάθε μουσική μεριά στις προτιμήσεις του και μου κάνει εντύπωση πως μπορεί να μας ακούσει ο καθένας , βέβαια ο ήχος μας είναι σκληρός και δεν θα προσελκύσει τον "καθένα" αλλά λόγω του στίχου μας που είναι Ελληνικός και άμεσος ακόμα και άτομα που δεν θα άκουγαν αυτό το μίγμα rap metal με ξένο στίχο εμάς μας απόλαυσαν ! Όλο αυτό είναι φυσικό και επόμενο να μας κάνει να περάσουμε ακόμα καλυτέρα στη σκηνή και να δώσουμε ακόμα καλύτερο χαρακτήρα και performance βγαλμένο από Αμερική !! Ήταν φοβερή εμπειρία ! 


κριτήρια και επιλογές..?
CT: Σκεφτόμαστε πάντα το mix του line up και το venue που θα διεξαχθεί το event και ετοιμαζόμαστε ανάλογα στον πως θα το παρουσιάσουμε ,πια κομμάτια μας θα επιλέξουμε , την σειρά δυναμικότητας , τον ρυθμό, ισχύει το ίδιο και για τα covers ! Μάλιστα για το επερχόμενο μας live στο An Club εχουμε επιλέξει 6 δυνατά μας κομμάτια και έχουμε στήσει ένα medley 12 λεπτών με intros & refrains από πασίγνωστα NuMetal songs με σκοπό να ξετινάξουμε όλο το μαγαζί !! 


η γνώμη σας, γι' αυτά που ζούμε σήμερα..?
CT: Η χώρα μας είναι ένα πανέμορφο μέρος και έχει χτυπηθεί πολύ από έξω αλλά και σαν Έλληνες έχουμε την τάση στα δύσκολα να κοιτάμε τους εαυτούς μας έκαστος και σε δύσκολες μέρες σαν αυτές που διανύουμε καλό θα ήταν να είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ και να στήσουμε ένα καλύτερο μέλλον γιατί αυτό το παρών που μας έφεραν οι γονείς μας είναι δύσκολα βιώσιμο και μοιάζει απύθμενο ! Αλλά όπως ανέφερα και πριν πάντα υπάρχει ελπίδα αλλά εξαρτάται τι ζητάμε !


Στόχοι..?
CT: Σήμερα έχουμε κάνει οργανόγραμμα για την δημιουργία του άλμπουμ μας την κυκλοφορία του μαζί με το απαραίτητο merchandise και με κάθε τι απαραίτητο για την σωστή προβολή του ! Το μέλλον είναι διάδοση της μουσικής μας μέσω ζωντανών εμφανίσεων και μέσω των media..








































πόσο δύσκολο είναι να παίζει κανείς live στην Ελλάδα?
CT: Δεν είναι καθόλου δύσκολο , υπάρχουν και έχουν ανοίξει πολλά μαγαζιά που μπορείς να οργανώσεις ωραία event ! Μαγαζάτορες συνεργάσιμοι αλλά πάντα μέσα σε όλα υπάρχουν και παγίδες , είναι το κατά πόσο έχεις αντίληψη να τις ανακαλύψεις 


Απ’ τις live εμφανίσεις σας μέχρι σήμερα... ? 
τι ήταν αυτό που σας άρεσε και τι όχι από όλο αυτό το “αλισβερίσι”?
Τι θα θυμάστε από αυτό και τι έχετε ξεχάσει ήδη?
CT: Από τις εμφανίσεις μας άρεσε η ανταπόκριση του κόσμου , η αγάπη , η έκπληξη του στο performing μας και η ανεκτίμητη αξία του να εκφράζεται ζωντανά η δουλειά μας ! Δεν μας άρεσαν τα μαγαζιά και οι διοργανωτές χωρίς σωστό και μελετημένο πρόγραμμα και διαδικαστικό και οικονομικό , δεν μας αρέσει που ο μουσικός κάνει πολύ δουλειά χαλάει χρήμα και χρόνο και δεν ανταμείβεται, πολλές φορές όσο χρειάζεται έστω να καλύψει κάποιες πρόβες ! Θα μας μείνουν στη μνήμη χαραγμένα τα λάθη μας με συνεργασίες που κατέληξαν σε άλλα μονοπάτια από τα προσύμφωνα και έχουμε ξεχάσει ήδη τον χαμένο χρόνο σε άτομα και καταστάσεις που δεν άξιζαν εφόσον από τα λάθη μαθαίνεις...

και που - πως σας «βρίσκουμε»…?
CT : μας βρίσκετε με δυο promo τραγούδια στο διαδίκτυο (Μουσική Πορνεία/Δικαστής της Λογικής) , με μια ζωντανή εμφάνιση στα σκαριά στο An Club στις 17/10 μαζί με hip hop & metal bands 'en crews , παράλληλα μας βρίσκετε ανανεωμένους στο line up μας, μιας και  ο κιθαρίστας Μάριος Τρίμπαλης αποτελεί παρελθόν από την μπάντα, καθώς την θέση του κέρδισε και με το παραπάνω ο Σπύρος Σταυράγγελος... σύντομα θα δείτε στις επόμενες βδομάδες την νεα μας επίσημη φωτογράφηση μαζί με το official website μας που ετοιμάζεται και τέλος είναι γεγονός η δημιουργία του πρώτου μας δίσκου που θα γίνει στα MD studios και θα είναι στην διάθεση σας τέλος του χρόνου μαζί με πολλές merchandise εκπλήξεις για τον κόσμο και βίντεο! Ευχαριστούμε πολύ..



























COUNTOWN contact: Mob : +30 697 5939278 | countownband@gmail.com 
Χρήσιμα Links:  Youtube channel / Twitter / Reverbnation  / Soundcloud 


ψιλο-κλισέ οι ερωτήσεις & by email, 
αλλά ανεκτίμητη αξία - για τον υπογράφων την κουβέντα,
είναι η "άποψη" της νέας γενιάς, που έρχεται "με φόρα..."
Τhank you George..

“Marketing is telling the world you’re a rock star • Content Marketing is showing the world you are one...”

● We are a creative team, that believes design is a way of living ●

● We are a creative team, that believes design is a way of living ●
Make it simple • Make it memorable • Make it inviting to look at

“A goal without a plan is just a wish”

"Without promotion, something terrible happens... nothing!"