Kαλοκαίρι 2022 | Tsopana Rave (est. 1993)


Ανατρεπτικοί, χιουμοριστικοί και επιδραστικοί, 
με την δική τους άκρως δυναμική και εξαιρετική πορεία 
στην εγχώρια μουσική σκηνή, δημιουργοί των “Η Κορνηλία”, 
“Μίλα ρε!”, “Μου το’χα πει”, “Δώσε ότι έχεις”, 
“Αν μου κρύβεις την αλήθεια”, “Είμαι καλά”, “Εγώ δεν” κ.α. 
αλλά και με ολοκαίνουργιο υλικό, οι Tsopana Rave “εξορμούν” 
ανά την χώρα, σε ένα απρόβλεπτο συναυλιακό καλοκαίρι!

Νίκος Σπυρόπουλος / τύμπανα ||  Παναγιώτης Σπυρόπουλος / κιθάρα
Παναγιώτης Νταβέλος / πλήκτρα ||  Σπύρος Σπυρόπουλος / κιθάρα
Κων/νος Αγγελόπουλος / φωνή ||  Νίκος Χριστογιαννόπουλος / μπάσο


press contact: productions4p@yahoo.gr
+30 210 28 24 171 | +30 6937 301 149
______________________________________
Πατροπαράδοτο ελληνικό συγκρότημα με άγνωστη 
ημερομηνία ιδρύσεως και με άγνωστη ημερομηνία διάλυσης..

Ιεραποστολή που ασχολείται με την διάσωση του ψυχικού κόσμου 
και την εφαρμογή της λοξής ματιάς στην αντίληψη των γεγονότων..

Οι διαμετρικά αντίθετες γνώμες, όψεις και απόψεις των μουσικών που 
αποτελούν το συγκρότημα, οδηγούν το εν λόγω σχήμα σε μια... 
άνευ προηγουμένου ανεξέλεγκτη πορεία..

Η μουσική τους είναι πολυμορφική σε κλίμακες αρχαιοελληνικές 
με δυτικές επιρροές ή το αντίθετο..

Ο ήχος τους άλλοτε σκληρός, άλλοτε υπερβολικά χαλαρός 
και άλλοτε φορτισμένος..

Ο στίχος τους πάλι, άλλες φορές εσωστρεφής, άλλες ερωτικός, 
κωμικοτραγικός, απλός ή με μυστηριώδη πλοκή, 
περιγράφει τις σκέψεις των δημιουργών του μέσα στο χρόνο..

Δισκογραφία:

1995 - 7" single - Live Records

1997 - CD Album - Harvest/MINOS - EMI

2000 - CD Album - Harvest/MINOS - EMI

2000 - CD Promo Compilation - MINOS - EMI

2000 - CD compilation - MINOS - EMI

2001 - CD compilation - Compact Disc Club

2002 - CD compilation - Harvest/MINOS - EMI

2002 - Cassette tape compilation - Unofficial Release

2004 - CD compilation - Atlantis Records

2004 - DVDr Compilation - Εκδόσεις Πλήγμα

2004 - CD album + DVD - Live Records

2007 - CD compilation - MINOS - EMI

2010 - CD compilation - ΝΟ Label

2011 - CD compilation - MINOS - EMI

“Marketing is telling the world you’re a rock star..

“Marketing is telling the world you’re a rock star..
Content Marketing is showing the world you are one...”

● ___ We are a creative team, that believes design is a way of living ___●

● ___ We are a creative team, that believes design is a way of living ___●
“Make it simple... Make it memorable...Make it inviting to look at..”

“A goal without a plan is just a wish..”

"Without promotion, something terrible happens... nothing!"

Creative without strategy is called "art "

Creative without strategy is called "art "
Creative with strategy is called "advertising.. "