Κυριακή [15:30] στο Λαμπόρι ♫ Σάσα Παπαλάμπρου


Λαμπόρι "ένας χώρος για να διασκεδάσεις αληθινά, οικονομικά αλλά πάντα ποιοτικά απολαμβάνοντας ελληνικές γεύσεις, αποστάγματα, κρασί ή μπίρα και να ακούσεις ήχους που θα σε κάνουν να σιγοτραγουδήσεις, τσουγκρίζοντας με την παρέα σου. Κι εδώ παρέα σου είναι όλο το μαγαζί, αφού η όλη ατμόσφαιρα σου θυμίζει πώς είναι να περνάς καλά, όπως παλιά.." (πηγή)

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου [15:30] το εναλλακτικό στέκι των Πετραλώνων υποδέχεται την μοναδική Σάσα Παπαλάμπρου!

ஜ piano & voice ஜ

Μια απίστευτη μουσική περσόνα και performer μας προσ(κ)αλεί σ' ένα μαγικό μεσημέρι Κυριακής, με την προτροπή "Let's get lost" του εμβληματικού τρομπετίστα Chet Baker, καθώς είναι γνωστή η αγάπη της για την jazz και η "μαεστρία" της να "πειράζει" ανάλογα ό,τι εμπεριέχει η μακρά λίστα των τραγουδιών που επιλέγει!

info:
Κυριακή 23 Οκτωβρίου
ώρα έναρξης: 15.30
ελεύθερη είσοδος

Το Λαμπόρι
Αλκμήνης 23 - 25 
Κ. Πετράλωνα 118 54

Κρατήσεις: 2130 302 493
Απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου της Κέρκυρας, με τίτλο πτυχιακής εργασίας τη “Μορφολογική Ανάλυση της Κλασικής Όψης του George Gershwin” (άριστα παμψηφεί). Πολυετείς σπουδές κλασικού πιάνου και πτυχίο Αρμονίας, καθώς και εξειδικευμένες σπουδές στο jazz τραγούδι & πιάνο. Βραβευμένη με το 2ο βραβείο τραγουδιού & πρόταση συνεργασίας από το Bulgarian National Radio, στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Jazz 2003 (Βουλγαρία). Συμπράττει συχνά με σπουδαίους μουσικούς της jazz, όπως τους Δημήτρη Βασιλάκη, Εμμανουήλ Σαριδάκη κ.ά., με εμφανίσεις σε σημαντικές μουσικές σκηνές και jazz φεστιβάλ.

Το 2017 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με άριστα, στον τομέα της Εθνομουσικολογίας και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας, ενώ την ίδια χρονιά παρουσίασε την 1η της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Crama”, με προσωπικές της διασκευές και ενορχηστρώσεις ελληνικών παραδοσιακών τραγουδιών στο ύφος της jazz. Από το 2018 διδάσκει στο μεταπτυχιακό τμήμα του ΕΚΠΑ, “Εκτέλεση/Ερμηνεία της jazz μουσικής & νέες τεχνολογίες”

follow:
@SassaPapalamprouArtist [fb]
@SassaPapalamprouOfficial [YouTube]
@ sassa_papalamprou_official [instagram]


#SassaPapalamprou #press #2k22 #team4p

“Marketing is telling the world you’re a rock star..

“Marketing is telling the world you’re a rock star..
Content Marketing is showing the world you are one...”

● ___ We are a creative team, that believes design is a way of living ___●

● ___ We are a creative team, that believes design is a way of living ___●
“Make it simple... Make it memorable...Make it inviting to look at..”

“A goal without a plan is just a wish..”

"Without promotion, something terrible happens... nothing!"

Creative without strategy is called "art "

Creative without strategy is called "art "
Creative with strategy is called "advertising.. "