Χριστίνα Βασκαντήρα & Χάρης Πετμεζάς ♫ Καλλικαντζούρα


Ένα ντουέτο "ζηλευτό" μας υπόσχεται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε όλες τις γωνιές του Ελληνικού τραγουδιού και ...επιχειρεί - μ' ένα πιάνο και δυο φωνές - να μας κάνει να ξεχάσουμε ό,τι μας βαραίνει και να τραγουδήσουμε δυνατά! Όλοι μαζί!!

Ένα δυνατό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ροκ ακούσματα και αισθαντικές μπαλάντες, χορευτικούς ρυθμούς, καθώς και υλικό από την προσωπική δισκογραφία της Χριστίνας!

info:
Σάββατο 19 Νοεμβρίου
ώρα έναρξης: 22:00
εισιτήριο: 8€ (με μπύρα ή κρασί)
κρατήσεις: 2130 417 139

Καλλικαντζούρα
Ατταλείας 289A & Γρηγ. Λαμπράκη
Νίκαια, 184 50

Η Χριστίνα Βασκαντήρα γεννήθηκε στην Πάτρα, σπούδασε φωνητική και ορθοφωνία με τις Σοφία Βόσσου και Κρίνη Παφίτου (στο Εθνικό Ωδείο), κλασσική κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών, υποκριτική στον «Ίασμο» και έκανε μαθήματα Musical στην σχολή PMTP με τη Σία Κοσκινά. Τραγουδάει από μικρή ηλικία σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, της επαρχίας αλλά και εκτός συνόρων, συνεργαζόμενη με γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Γιώργος Μαργαρίτης, Δημήτρης Κοντολάζος, Κατερίνα Στανίση, Θάνος Καλλίρης, Ραλλία Χριστίδου κ.α.

Ο Χάρης Πετμεζάς είναι απόφοιτος της σχολής Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Επαγγελματικά έχει εργαστεί ως πιανίστας, πληκτράς και μπασίστας επί σειρά ετών με πληθώρα καλλιτεχνών όπως οι Κώστας Χατζής, Σοφία Βόσσου, Νίκος Νομικός, Πέμυ Ζούνη, Ελένη Φιλίνη, Λία Βίσση κ.α.

#kallikantzoura #live #2k22

“Marketing is telling the world you’re a rock star • Content Marketing is showing the world you are one...”

● We are a creative team, that believes design is a way of living ●

● We are a creative team, that believes design is a way of living ●
Make it simple • Make it memorable • Make it inviting to look at

“A goal without a plan is just a wish”

"Without promotion, something terrible happens... nothing!"

Creative without strategy is called "art " • Creative with strategy is called "advertising"